تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
پايان نامه رشته پزشکي بررسي عملكرد پزشكان متخصص و ماما در مواجهه با كاهش شير مادران


دانلود پايان نامه آماده دانلود پايان نامه رشته پزشکي بررسي عملكرد پزشكان متخصص و ماما در مواجهه با كاهش شير مادران با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات112«چكیده»در چند دهه اخیر اطلاعات علمی گسترده‌ای در مورد تغذیه با شير مادر منتشر شده است. تأثیر اعجاب انگیز تغذیه با شير مادر بر سلامت مادر و كودك، رشد و بقای كودك، كاهش مرگ و میر، ارضای نیازهای عاطفی كودك، احساس امنیت او و نیز صرفه جویی اقتصادی در بعد خانواده و در بعد كشوری، سازمانهای بین‌المللی را بر آن داشته كه با مشورت و جلسه‌های متعدد و از راههای گوناگون، برای ترویج تغذیه با شير مادر تلاش كنند. (11)سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، تغذیه انحصاری شيرخواران با شير مادر را برای مدت 6 ماه توصیه می‌كنند. به ای

ادامه مطلب  
گزارش کارآموزی شرکت شير پاستوریزه


گزارش کارآموزی شرکت شير پاستوریزه در حجم 62 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر:بی ثباتی تركیبات شير برخی از اجزای تشكیل دهنده شير مستقیماً از خون به شير راه می یابند. حال آنكه دسته ای دیگر در غدد پستانی سنتز می گردند، پیش سازهای ساخت این مواد از خون گرفته می شود. در نتیجه، تمامی پدیده های بیوشیمیایی و نیز بیولوژیكی كه تركیب خون را تحت تأثیر قرار می دهد، ممكن است بر تركیب شير نیز مؤثر واقع شوند. علاوه بر این، هورمونها كه قابلیت اثر گذاری بر روی غدد و همچنین بیوسنتز مواد در پستان را دارا هستند نیز می توانند تركیب شير را تغییر دهند تركیب شير تحت الشعاع عواملی چون: وارثت، دوره شير دهی، سن، عفونت غدد پستان، تغذیه، محیط پرورش شير دوشی قرارمی گیرد.ساختار اجزای اصلی شير 1- لیپیدهاچربی و مواد لیپدی در شير بصورت قط

ادامه مطلب  
دانلود برنامه آموزشی تعمیر و عیب یابی آبگرم کن دیواری (نسخه اندروید)


           نرم افزار آموزشی سرویسکار آبگرم کن دیواری"نسخه اندروید"     abgarmkon.servic.apk______________________________________________________ سوال  : چه چیزهایی دراین برنامه آموزشی میتوانم یاد بگیرم جواب : این برنامه آموزشی آبگرمکن دیوار ی رابرای شما تشریح میکند شما دراین برنامه آموزشی با تک تک قطعات موجود دریک آبگرمکن دیوار ی بصورت حرفه ای آشناخواهیدشد _______________________________________________________ سوال :  آیا صرفا آشنایی قطعات را توضیح دادید؟ جواب : خیر… دراین برنامه آموزشی ضمن توضیح اولیه درمورد یک قطعه کارکرد قطعه در آبگرمکن دیوار ی .علت قرارگرفتن آن در آبگرمکن دیوار ی و راه های عیب یابی آن توضیح داده شد

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی با موضوع محصولات لبنی می ماس 


66 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق4-6-ویتامین B2  شيرمنبع خوبی از این ویتامین است طوری که با  مصرف دو لیوان شير حدود 50 درصد ویتامین B2 موردنیاز بدن افراد بالغ تأمین می گردد . عوارض کمبود این ویتامین در بدن عبارتند از : پوسته پوسته و خشک شدن پوست  اطراف دهان ، گوش وبینی . در موارد شدید کمبود در بینایی اختلال بوجود می آورد . مصرف دو لیوان شير حدود 50 درصد میزان نیاز به  ویتامین  در افراد بالغ راتأمین میکند . 5-6-ویتامین B12  یکی از اجزای ضروری در تشکیل گلبوبهای قرمز خون است و حرارت پاستوریزاسیون در کاهش آن نقش ندراد . عوارض کمبود این ویتامین عبارتند از کم خونی و خستگی با مصرف روزانه دو لیوان شير حدود 50 درصد نیاز

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق بررسي علمی شير مادر و مقایسه آماری داروی متوکلوپرامید و قطره گیاهی شيرافزا در تحریک ترشح شير


«چكیده»در چند دهه اخیر اطلاعات علمی گسترده‌ای در مورد تغذیه با شير مادر منتشر شده است. تأثیر اعجاب انگیز تغذیه با شير مادر بر سلامت مادر و كودك، رشد و بقای كودك، كاهش مرگ و میر، ارضای نیازهای عاطفی كودك، احساس امنیت او و نیز صرفه جویی اقتصادی در بعد خانواده و در بعد كشوری، سازمانهای بین‌المللی را بر آن داشته كه با مشورت و جلسه‌های متعدد و از راههای گوناگون، برای ترویج تغذیه با شير مادر تلاش كنند. (11)سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، تغذیه انحصاری شيرخواران با شير مادر را برای مدت 6 ماه توصیه می‌كنند. به این معنی كه در 6 ماه اول زندگی، نوزادان فقط از شير مادر تغذیه شوند و حتی آب و یا مایع دیگری به آنها داده نشود. (21) اما در سراسر جهان ت

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد شرکت فر آورده های لبندیس


39 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس  2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیقتاریخچه شركت لبندیسشرکت فراورده های لبندیس  در سال 1375 تاسیس گردید که در موقعیت 25 کیلومتری شيراز – سپیدان قرار گرفته است که در حدود 30 نفر پرسنل دارد که حدود 23 نفر در سالن تولید مشغول به کار هستند و حدود 7 نفر مسئول کار های اداری هستندتولیدات كارخانه و فرآیند تولیدانواع شير : شير کاکائو -شير یارانه ای -و شير مدارس و انواع ماست  که عبارتند از :1- ماست 750 گرمی2- ماست یک کیلو هشتصد گرمی ویژه3- پنیرماست موسیر 400 گرمی و خامه که در اندازه 150 گرمی اولیه می شود و همچنین خامه فله ای برای مصارف دیگر تولید می شود .همچمین دوغ در اندازه های 1 لیتری ،5/1  لیتری ، 2 لیتری و 4 ل

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شير ولبنیات امین


گزارش کارآموزی  کارخانه لشير و لبنیات امین در 114 صفحه بصورت ورد قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی عنوان                                                                                                       

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی


      دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی فهرست :عنوان                                                                     صفحهبخش اول: مقدمه                                       &nbs

ادامه مطلب  
پايان نامه بررسي عملكرد پزشكان متخصص و ماما در مواجهه با كاهش شير مادران


چکیده :كلیه سازمانهای مهم ملی و بین‌المللی بهداشت و گروههایی كه با تغذیه مادر و كودك سر و كار دارند، تغذیه با شير مادر را برای نوزادانی كه به موقع متولد شده اند ، ‌توصیه می‌كنند. دلیل این امر آن است كه شير مادر بهترین انتخاب برای شيردهی نوزاد است و حاوی حدود 200 ماده می‌باشد كه توسط غدد شيری در پاسخ به تقاضای نوزاد و مكیدن او تولید می‌شود. (13) در مهر ماه سال 1369 در محل سازمان ملل متحد، ترویج تغذیه با شير مادر به عنوان یكی از اهداف مهم به تصویب رسید. سپس در مرداد ماه سال 1370 در ایتالیا برنامه‌ای تدوین گردید مبنی بر اینكه مادران شيرده باید بتوانند تا 6 ماهگی نوزاد را فقط با شير خود و بعد به همراه تغذیه كمكی تا 2 سالگی شير دهند. (11) در این رابطه، توصیه آكادمی كودكان

ادامه مطلب  
مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان


       مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان مقدمه:بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید  قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، تکیه ندارد و امروزه شامل تولید (عرضه داخلی) و واردات مواد غذایی می‌باشد. مفهوم «دسترسی به غذا» نیز دسترسی فیزیکی و اقتصادی به منابع جهت تامین اقلام غذایی مورد نیاز جامعه است و به معنای «پایداری

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi